Στην Computell Προμηθεύουμε και Υποστηρίζουμε καινούργιους και ανακατασκευασμένους Server

Εξουσιοδοτημένη μεταπωλητές προϊόντων από τους Κορυφαίους κατασκευαστές

Μεγάλη γκάμα διακομιστών από HP, DELL και Lenovo.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα σύμφωνα με τις ακριβείς απαιτήσεις σας.

Οι Servers είναι η μεγάλη μας εξειδίκευση.
Με πάνω από 20χρόνια εμπειρίας στην αγορά των
Servers είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες

Rackmount, Tower ή Small Form Factor, έχουμε τις δεξιότητες, τις γνώσεις και το απόθεμα για να προσαρμόσουμε την τέλεια λύση στις ανάγκες σας.

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου το σχεδιασμό και την κατασκευή κάθε Server που πουλάμε βάσει των μεμονωμένων απαιτήσεων και αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά .

Διασφαλίζουμε πάντοτε στον πελάτη ένα περιθώριο για αναβαθμίσεις και προσθήκες που εγγυώνται ότι, σε περίπτωση που θέλετε να αναβαθμίσετε των εξοπλισμό σας με κάρτες ή επιπλέον μονάδες αποθήκευσης θα υπάρχει χώρος, ισχύς, και θερμική συμμόρφωση.

Έχετε ξοδέψει πολύτιμους πόρους για την απόκτηση των σωστών servers για την εταιρία σας. Τώρα θα πρέπει να εγκαταστήσετε αυτούς τους servers γρήγορα έτσι ώστε να αξιοποιηθεί πλήρως το όφελος από τις επενδύσεις σας. Δυστυχώς, προσπαθώντας να εγκαταστήσετε τον συγκεκριμένο εξοπλισμό μόνοι σας μπορεί να είναι μια δαπανηρή και αναποτελεσματική χρήση των πόρων σας.

Με την Computell, θα έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ολοκλήρωσης του server.

Βασιστείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας προκειμένου επί τόπου να εγκαταστήσουμε, να αναπτύξουμε και να ρυθμίσουμε τον εξοπλισμό σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Στην Computell Επιλύουμε κάθε σας πρόβλημα εγγυημένα και αξιόπιστα

Ζητήστε την γνώμη μας