O Server είναι η καρδιά της επιχείρηση σας αφήστε τους ιδικούς να τον φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του.

Εγκατάσταση – Συντήρηση Server – Data centers

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την εγκατάσταση, παραμετροποίηση κεντρικών Server με επαγγελματισμό και συνέπεια. Εγγυούμαστε για τα project που αναλαμβάνουμε ότι θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του ιδιόκτητου δικτύου της επιχείρησής σας, βασισμένοι στο αξιόπιστο και ισχυρό λειτουργικό σύστημα της Microsoft για περιβάλλον server, “Windows Server”.

Mε 30 Χρονιά εμπειρία αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο σε καθημερινή βάση ενημερώνετε και εκπαιδεύεται έχει ανεβάσει το επίπεδο εμπειρίας και γνώσεων ψηλά, με μια επίσκεψη στο χώρο σας κάνουμε την πλήρη καταγραφή των αναγκών σας και σας σχεδιάζουμε με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα την ιδανικότερη λύση σε rack server, server room και σε dedicate servers που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη σας ακομα και μακροπρόθεσμα με γνώμονα την οικονομία – ασφάλεια – αποδοτικότητα.

  • Εγκατάσταση και διαχείριση Data Server-Domain Server
  • Προληπτική συντήρηση για αποφυγή down time της επιχείρησης
  • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση για διάφορους τύπους εγκαταστάσεων π.χ. (application Server,File server, Print, Mail, DNS, Web Server-Virtual Server)
  • Προγραμματισμός για αυτόματες διαδικασίες Backup σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε Cloud-Hybrid
  • Παραμετροποίηση πολιτικών ασφαλείας-Firewall-Δικαιώματα χρηστών-active Directory
  • Ρύθμιση και παραμετροποίηση του δικτύου σας.
  • Εγκατάσταση πρόσθετων ρόλων FTP (VSFTP), Mail Server (Zimbra), Web Server (Apache,Nginx), Firewall (pfsense), Βάσεις δεδομένων (MySQL)

SERVER MANAGEMENT

Υπηρεσίες διαχείρισης & συντήρησης συστημάτων

Εάν δεν είναι εύκολο για εσάς να συντηρήσετε τα συστήματα σας ή δεν έχετε την κατάλληλη εμπειρία, τότε μπορούμε εμείς να εγκαταστήσουμε και να συντηρήσουμε των Server σας και τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτετε.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι απλώς απομακρυσμένη πρόσβαση για να ολοκληρώσουμε την εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση των μηχανημάτων σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Computellεπιτυγχάνει για εσάς μέγιστη οικονομία εγκαθιστώντας και παραμετροποιώντας τον server σας ώστε να λειτουργούν όλα στην μέγιστη απόδοση και ασφάλεια.

Απευθυνθείτε στο Support Department της Computell