Η Computell μετά από 25 έτη εμπειρίας στον χώρο της τεχνολογίας τηλεπικοινωνιακών Δικτυών έχουμε πάει ένα βήμα μπροστά και παρέχουμε και υπηρεσίες: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνίας Voip μέσω Internet

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνίας Voip μέσω Internet

vPBX
Εικονικό Τηλεφωνικό Κέντρο στο λεπτό!
Το τηλεφωνικό σας κέντρο στο Internet!

Υγεία - Πολυ-ιατρεία - Κλινικές

Call Center

Ξενοδοχεία

Μεσιτικά γραφεία

Ασφαλιστικοί σύμβουλοι

Λογιστικά γραφεία

Δικηγορικά γραφεία

Σε μια εποχή που οι υποδομές των επιχειρήσεων μετακομίζουν από το ράφι του dataroom στο Internet, γιατί να έχετε το τηλεφωνικό σας κέντρο στο υπόγειο;
Μεταβείτε τώρα σε μια cloud υπηρεσία που προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ενός πολύ εξελιγμένου τηλεφωνικού κέντρου, γρήγορα και απλά!
Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο Internet και συμβατές συσκευές, όπως τηλεφωνικές συσκευές γραφείου ή ακόμα και εφαρμογές στον υπολογιστή ή το smartphone σας.
Αναβαθμίστε την εικόνα της επιχείρησής σας και βελτιώστε την επικοινωνία σας άμεσα, με πολύ χαμηλό κόστος απόκτησης και υποστήριξης, χωρίς να επιβαρύνεστε με άλλες χρεώσεις όπως π.χ. του ηλεκτρικού ρεύματος και της συντήρησης.
Για να κάνετε χρήση των υπηρεσιών εικονικού τηλεφωνικού κέντρου χρειάζεστε μόνο: μία συνδρομή στην υπηρεσία vPBX, σύνδεση με το Internet και συμβατές συσκευές. Οι συσκευές αυτές έχουν τη μορφή συνηθισμένου τηλεφώνου, με τη διαφορά ότι συνδέονται στο τοπικό δίκτυο υπολογιστών του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας, και όχι σε τηλεφωνική γραμμή.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΛΥΣΕΙΣ

Για να κάνετε χρήση των υπηρεσιών εικονικού τηλεφωνικού κέντρου χρειάζεστε μόνο: μία συνδρομή στην υπηρεσία modulus vPBX, σύνδεση με το Internet και συμβατές συσκευές. Οι συσκευές αυτές έχουν τη μορφή συνηθισμένου τηλεφώνου, με τη διαφορά ότι συνδέονται στο τοπικό δίκτυο υπολογιστών του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας, και όχι σε τηλεφωνική γραμμή.

Σταθερή Τηλεφωνική Συσκευή IP
για το σπίτι και το γραφείο

Ασύρματο Τηλέφωνο DECT IP για
επικοινωνία χωρίς καλώδια σε εσωτερικούς χώρους

Φορητή Τηλεφωνική Συσκευή WiFi
για επικοινωνία χωρίς καλώδια σε χώρους με κάλυψη WiFi

Συσκευή fax ή λογισμικό Τ.38
για αποστολή και λήψη fax χωρίς τη χρήση αναλογικής πύλης