Συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς

Κάντε την ασφάλεια της οικογένειάς σας και του επαγγελματικού χώρου σας ακόμα ένα λιγότερο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε…

“Η δέσμευσή μας είναι η ηρεμία σου”
Καλέστε μας στο 2310 588 000

Η Computell Προσφέρει Δωρεάν Καταγραφή των αναγκών σας στον χώρο σας

Η Computell παρέχει πυροπροστασία σε σπίτια και επιχειρήσεις για περισσότερα από 10 χρόνια. Είτε το σύστημα είναι ενσωματωμένο ως μέρος ενός οικιακού συστήματος ασφαλείας είτε έχει σχεδιαστεί για την προστασία ενός μεγάλου εμπορικού κτηρίου, η Computell διαθέτει τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση για να παρέχει ένα πλήρως ελεγχόμενο σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς για κάθε εφαρμογή.

Τα οικιακά συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς είναι γενικά ενσωματωμένα σε ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι.
Το σύστημα παρέχει τόσο εισβολή όσο και πυροπροστασία. Σε ένα οικιακό σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς, η προστασία παρέχεται από ελεγχόμενους ανιχνευτές καπνού και θερμότητας. Εάν ένα σπίτι είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα καταστολής πυροσβεστήρων, το σύστημα μπορεί να παρακολουθεί και αυτό το σύστημα.

Συμβουλές για την σωστή επιλογή εξοπλισμού

Η σκόνη και η βρωμιά μπορούν να επηρεάσουν τη σωστή λειτουργία των ανιχνευτών καπνού και των ανιχνευτών καπνού / θερμότητας και μπορεί να προκαλέσουν ψευδείς συναγερμούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ανιχνευτές που χρησιμοποιούμε στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εξοπλισμένοι με ένα σύστημα που ανιχνεύει τη βρωμιά του θαλάμου μέτρησης.
Η Σκόνη υποδεικνύεται με LED και απαιτεί παρέμβαση του προσωπικού σέρβις.
Μια τέτοια λύση βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα του συστήματος και την πυρασφάλεια.
Η ανώτερη εξυπηρέτηση είναι αυτό που κάνει την Computell να ξεχωρίζει στα συστήματα ασφαλείας.
Κατανοούμε ότι η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας δεν είναι σαν να αγοράζετε μια νέα ηλεκτρονική συσκευή – απαιτεί συνεχή και άμεση ομάδα βοήθειας και υποστήριξης και εκεί είναι που υπερέχει η Computell
είμαστε Δίπλα στον επαγγελματία και στον Ιδιώτη για 30 συνεχή Χρόνια.

Ζητήστε άμεσα Δωρεάν Καταγραφή των αναγκών σας στον χώρο σας