Η Προληπτική Συντήρηση σας εξοικονομεί χρήματα

Τις περισσότερες φορές όταν η συντήρηση του εξοπλισμού σας δεν γίνεται προγραμματισμένα από τον It της επιχείρηση σας η το κατάστημα που σας εξυπηρετεί μπορεί να οδηγήσει σε ζημιές με πολύ μεγάλο κόστος αποκατάστασης, η περισσότερες φθορές μπορούν να αποφευχθούν αρκεί να υπάρχει τακτική και προληπτική συντήρηση του εξοπλισμού μας από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη .
Η Computell έχει την τεχνογνωσία να γίνει ο Sytem administrator η ο It σας και να σας παρέχει συμβόλαια προληπτικής συντήρησης του εξοπλισμού σας, είτε είστε επιχείρηση ή ιδιώτης.
Τα αντικείμενα που καλύπτουμε έχουν ευρεία γκάμα (συστήματα ασφαλείας (συναγερμοί) και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης CAMERES, τηλεφωνικά κέντρα, δίκτυα, Ασφάλεια Firewall ,ηλεκτρονικούς υπολογιστές ,UPS
Με ένα συμβόλαιο προληπτικής συντήρησης και υποστήριξης μπορείτε να διασφαλίσετε την εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμού σας και να ξεγνοιάσετε από απρόσμενες φθορές που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Εκτιμάτε ότι μια σωστή συντήρηση ενός υπολογιστή επιταχύνει τις διαδικασίες καθημερινών εργασιών περίπου κατά 15-20%. Με αυτήν την διαδικασία σημαίνει ότι επιταχύνουμε και αυξάνουμε την παραγωγικότητά μας.
Αν αθροίσουμε όλα αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που χάνουμε περιμένοντας, εκτιμούμε ότι ένας χρήστης κερδίζει περίπου 100 ώρες/έτος αν ο υπολογιστής είναι καθημερινό εργαλείο (με χρήση 6-8 ώρες/ημέρα)  ή περίπου 30 ώρες αν τον χρησιμοποιεί για διασκέδαση (με χρήση 6-10 ώρες/εβδομάδα).
Μια βρετανική έρευνα πριν αρκετά χρόνια σημείωνε ότι ένας αργός υπολογιστής ή εξοπλισμός πληροφορικής καθημερινά καθυστερεί  κατά 40 λεπτά έναν εργαζόμενο. Κάτι που σίγουρα μεταφράζεται σε πολλές χιλιάδες € το έτος αν το συνδυάσουμε με τα κόστη μισθοδοσίας.
Μια άλλη πρόσφατη έρευνα της Intel αναφέρει 29% μειωμένη παραγωγικότητα και χιλιάδες € χαμένα σε ετήσια βάση χρησιμοποιώντας παλιά τεχνολογία. Σταματήστε να ρωτάτε αν αντέχεται το κόστος αναβάθμισης του υπολογιστή σας, αλλά εστιάστε στο πραγματικό ερώτημα “Για πόσο ακόμη θα αφήνεται τους παλιούς υπολογιστές να επιβαρύνουν τα κόστη της επιχείρησή σας”, κατά την Intel. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, η Intel δημιουργεί νέες γενιές επεξεργαστών και μεγεθύνει λίγο τα διλήμματα, χωρίς βέβαια να ξεφεύγει από την ουσία του ζητήματος που θίγει.
Ένας αργός υπολογιστής σου χαλάει την διάθεση, σε αποσυντονίζει, χάνεις τον ειρμό της σκέψεως σου και επιβραδύνει τις σκέψεις τους. Αναρωτηθείτε πόσες φορές περιμένατε να ανταποκριθεί ο υπολογιστή σας και χρειαζόταν πάνω από 2-3 λεπτά;
Μετά από μερικά δευτερόλεπτα έχετε κλείσει τον υπολογιστή η των παρατήσατε και πήγατε σε κάποιο άλλο ταχύτερο, έτσι δεν είναι;

Συμβόλαια υποστήριξης & συντήρησης
Προσφέρουμε ευέλικτα και προσαρμόσιμα συμβόλαια, πακέτα υποστήριξης στις ξεχωριστές ανάγκες της επιχείρησης σας.

Απευθυνθείτε στο Support Department της Computell