Ένα βασικό Κεφάλαιο για την νόμιμη φορολογική θέση μιας επιχείρησης είναι ο λογιστής
έτσι λοιπόν κάθε Λογιστή τον ακολουθούν κάποια βασικά εργαλεία τα οποία πλέον είναι κλειδιά για την επίτευξη συνεργασίας με επιχείρησης,
Αυτά τα εργαλεία είναι τα προγράμματα
ERPUNISOFTSOFTONE τα οποία η εταιρεία μας εμπορεύεται και υποστηρίζει στον κλάδο τον λογιστών πάνω από 30 χρόνια με γνώμονα την εμπιστοσύνη και την αμεσότητα.

Με την πολυετή εμπειρία μας και τα δεκάδες λογιστικά γραφεία στην ατζέντα μας πλέον για εμάς η λογιστική διαχείριση δεν υπήρξε ποτέ πιο εύκολη

Εργαστείτε όπως εσείς επιθυμείτε

Αποκτήστε και εσείς μία ολοκληρωμένη λύση λογιστικής διαχείρισης. Με φιλικό περιβάλλον εργασίας και εξειδικευμένες λειτουργίες, η εφαρμογές Soft1 και Unisoft αποτελεί την ιδανική λύση για τη διεκπεραίωση των καθημερινών σας εργασιών.

Αυτοματοποιήστε τη δουλειά σας

Με τα ειδικά εργαλεία και την σωστή καθοδήγηση μας σας βοηθάμε να εκτελείτε καθημερινές φοροτεχνικές εργασίες με το πάτημα ενός κουμπιού! Απαλλαγείτε από χειροκίνητες καταχωρήσεις, αυτοματοποιώντας το σύνολο των εργασιών σας

Λειτουργήστε από παντού

Συγκεντρώστε τις λογιστικές σας εργασίες σε μία online εφαρμογή και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές από όπου και αν βρίσκεστε, τη στιγμή ακριβώς που τις χρειάζεστε. Από το laptop, το tablet ή ακόμη και τη smartphone συσκευή σας.

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για ανάγκες σύγχρονων λογιστικών γραφείων

Υποστηρίξτε τη δουλειά σας

Τα προγράμματα Soft1-Atlantys καλύπτoυν πλήρως τις απαιτήσεις λειτουργίας λογιστών και οργανωμένων λογιστικών γραφείων. Με πλούσια λειτουργικότητα, εξασφαλίζει μεγάλη ταχύτητα καταχωρήσεων, διευκολύνοντας τη διενέργεια τιμολογήσεων, πληρωμών, λογιστικών καταστάσεων, ελέγχων συμφωνίας καρτελών και άλλων εργασιών

Λειτουργήστε στο cloud

Σχεδιασμένη με την απαραίτητη ευελιξία, η εφαρμογή Soft1-Atlantys αξιοποιεί τις διευρυμένες δυνατότητες του cloud, επιτρέποντάς σας να καλύψετε τις μηχανογραφικές σας ανάγκες, με αποδοτικό τρόπο.

Ελέγξτε το κόστος σας

Αναβαθμίστε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε στους πελάτες σας. Ελέγξτε εύκολα το κόστος λειτουργίας του λογιστικού σας γραφείου με μία συνδρομητική λύση “pay-as-you-go”, αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδά σας.

Δείτε τη μεγάλη εικόνα

Ελέγξτε απόλυτα τη λειτουργία του λογιστικού σας γραφείου, με τα ισχυρά εργαλεία αναφορών του Soft1 Books και Atlantys CRM. Εντοπίστε άμεσα όλα τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας, αξιοποιώντας τα alerts, καθώς και τις λίστες εργασιών και πρόσφατων δραστηριοτήτων της εφαρμογής.

Η μηχανογράφηση, είναι το απαραίτητο όπλο της επιχείρησής σας

Η Computell σας παρέχει εξειδικευμένες Υπηρεσίες IT  Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθημερινή λειτουργία της μηχανογράφησής σας.  Με την Computell, τα πάντα τρέχουν αυτόματα ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην παροχή ακόμη  πιο ποιοτικών υπηρεσιών, σε λιγότερο χρόνο.

Με την σωστή καθοδήγηση και προσεκτική μελέτη για τις ανάγκες τις επιχείρηση σας,  φροντίζουμε η δαπάνες hardware να είναι στο χαμηλότερο δυνατό κόστος Αναβαθμίστε τη λειτουργία του λογιστικού σας γραφείου, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.  Απαλλαγείτε από πρόσθετο κόστος υποδομών, άδειες χρήσης και εργασίες συντήρησης.

Λειτουργήστε με ασφάλεια Η Computell με μεγάλη εμπειρία σε θέματα ασφαλείας δεδομένων αναλαμβάνει την ασφάλεια των δεδομένων σας με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία (Cloud backupHybrid SoloutionsVm) και preven data loss για να είστε σε θέση να εργαστείτε με σιγουριά

Ζητήστε την γνώμη μας!