Τηλεφωνική και απομακρυσμένη υποστήριξη όπως εσείς την επιθυμείτε.

Ο Χρόνος σας είναι πολύτιμος μην τον σπαταλάτε

Τις περισσότερες φορές μια επιχείρηση λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας στην καθημερινότητα αλλά και λόγω διαφόρων ενδεχομένως περιορισμών στη μετακίνηση του εξοπλισμού σας στο επισκευαστικό κέντρο που συνεργάζεστε, μπορεί να απαιτείται η απομακρυσμένη πρόσβαση και επίλυση ενός προβλήματος από κάποιον ειδικό, ο οποίος θα έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία να σας δώσει μια άμεση λύση με ψυχραιμία και κατανόηση στο πρόβλημα σας .Η Computell με 30 χρόνια εμπειρία έχει την ικανότητα να στατιστικά να επιλύσει σχεδόν το 70% των περιπτώσεων δυσλειτουργίας η βλάβης χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε περεταίρω ταλαιπωρία.
Η απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη αφορά προβλήματα και δυσλειτουργίες που σχετίζονται με το software (λογισμικό) του υπολογιστή σας και όχι το hardware δηλαδή πιθανές βλάβες στο υλικό του υπολογιστή σας.
Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη στον υπολογιστή σας ή στον server σας, κατόπιν εντολή σας ώστε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο από τη μετακίνηση του το οποίο αυτό συνεπάγεται σε επιπλέον εργατοώρες και κόστος για την επιχείρηση σας .
Ο Τρόπος διασύνδεσης με τους πελάτες μας είναι πάρα πολύ απλός και γρήγορος και για την πραγματοποίηση απαιτείτε η αποδοχή του πελάτη στην δεδομένη συνεδρία. Είναι μια διαδικασία πολύ ασφαλής για τι τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και GDPR Compliant τα οποία μας επιτρέπουν να κάνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την επαναφορά του συστήματος σας σε πλήρως λειτουργική κατάσταση τις περισσότερες φορές.

Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη;

Η απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη, υλοποιείτε μέσω διαδικτύου ή on line υποστήριξη VPN», μας δινει την δυνατότητα και συνδεθούμε άμεσα απομακρυσμένα χωρίς την φυσική μας παρουσία στον χώρο του πελάτη και να επιλύσουμε τα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα μας.

Είναι απόλυτα ασφαλής αυτός ο τρόπος υποστήριξης;

Είναι απόλυτα ασφαλής γιατί τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα του GDPR περί ασφάλειας προσωπικών δεδομένων.
Όλοι η διαδικασία υλοποιείτε με την αποδοχή και την παρουσία του πελάτη, ακόμη και όταν ο εκπρόσωπός μας έχει τον έλεγχο του υπολογιστή σας, τα στοιχεία σας παραμένουν απολύτως ασφαλή. Όσο διαρκεί η απομακρυσμένη συνεδρία, εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο του Υπολογιστή σας ανά πάσα στιγμή και φυσικά οπότε το επιθυμείτε εσείς μπορείτε να διακόψετε την συνεδρία απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ποια τα οφέλη της απομακρυσμένης υποστήριξης;

  • Εγκατάσταση Παραμετροποίηση δικτύων στο σπίτι και στο γραφείο (συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων δικτύων) – διασφάλιση της ασφάλειας σας και την εκπαίδευση σας !
  • Εφαρμογή υποστήριξης, και ενημέρωση των Windows και των προγραμμάτων σας .
  • Καθαρισμός από ιούς και έλεγχο το επίπεδο προστασίας σας firewall
  • Αποκλεισμός ενοχλητικών αναδυόμενων μηνυμάτων, αφαίρεση adware / spyware και την εγκατάσταση λογισμικού υποκλοπής.
  • Εγκατάσταση e-mail και των προβλημάτων του λογισμικού.
  • Επιδιόρθωση και εγκατάσταση σε εκτυπωτές, σαρωτές, κάμερες,Backup λύσεις
  • Επιτάχυνση του υπολογιστή σας και επίσης αύξηση την απόδοσής του.
  • Εγκατάσταση, ρύθμιση παραμέτρων και εκπαίδευσή σε νέο λογισμικό και υλικό.
  • Βοήθεια στην  διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας, μεταφοράς δεδομένων από ένα PC σε ένα άλλο και στο cloud .
  • Έλεγχος για προβλήματα όπως παγώματα και μπλε οθόνες στον υπολογιστή σας που μπορεί να οφείλονται σε hardware και Shoftware Προβλήματα!

Απευθυνθείτε στο Support Department της Computell