Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Στην Computell δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μηχανογραφησης και μηχανοργανωσης από το 1997.
Συνεχίζουμε με πάθος και διάθεση την επιτυχημένη διαδρομή που ξεκίνησε ο πατέρας μας Χρηστίδης Δαμιανός πριν από 3 δεκαετίες που με τόση μεγάλη επιμονή και αποφασιστικότητα κατάφερε να μας δώσει τα όπλα για να συνεχίσουμε το έργο του ακόμα καλύτερα.

Φιλοσοφία Computell

Πιστεύουμε ότι η επαγγελματική πορεία μια επιχείρησης βασίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο ανθρώπινο δυναμικό και τους συνεργάτες της .
Η Computell εξειδικεύεται εδώ και 3 δεκαετίες στην συγκρότηση ενός ισχυρού σχήματος , που με τη γνώση και την εμπειρία του παρέχει ολοκληρωμένες συνδυαστικές λύσεις, αναλαμβάνει μεγάλα έργα, σχεδιάζει και υποστηρίζει εξειδικευμένα προϊόντα λογισμικού, εφοδιάζει ι τις επιχειρήσεις με εργαλεία, διαδικασίες, μεθόδους και πληροφορίες, που αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και δίνουν νέα προοπτική ανάπτυξης αυτών.
Για αυτό δουλεύουμε με σύστημα και πάθος, προσφέροντάς σας μια μοναδική ποικιλία από επιλογές και λύσεις υψηλού επιπέδου και ποιότητας.
Πλεονεκτήματά μας είναι η μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, η ιδιαίτερη επιμέλεια που δείχνουμε σε κάθε βήμα της συνεργασίας μας,
ο επαγγελματισμός μας συνδυάζεται με την προσωπική σας εξυπηρέτηση .

Το σημαντικότερο όμως είναι για μας να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιχείρηση σας.
Για αυτό Παρακολουθούμε συστηματικά τις ανάγκες της αγοράς και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της σε προϊόντα, η Λύσεις Πληροφορικής και πάνω απ’ όλα σεβόμαστε την επένδυσή σας αλλά και την προοπτική της σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως είναι η Ελλάδα σήμερα.
Ταυτόχρονα εμπλουτίζουμε την γκάμα μας με επιλεγμένες προτάσεις για να έχετε τη βεβαιότητα ότι στην Computell θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Το καλύτερο!

Στην Computell φροντίζουμε τους πελάτες μας γιατί απλά δεν τους βλέπουμε σαν πελάτες αλλά ως συνεργάτες.

brain

Τεχνογνωσία -Εμπειρία

Με 3 Δεκαετίες συνεχής προσπάθειας έχουμε πλέον την εμπειρία και την ικανότητα να στοχεύουμε το καλύτερο για εσάς και να αντιμετωπίζουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα

Εικόνα 11

Πάνω από όλα εσείς

Σας Παρέχουμε τις υπηρεσίες που εσείς χρειάζεστε και όταν πραγματικά  της χρειάζεστε. Συζητάμε τις ανάγκες σας και δίνουμε κατευθυντήριες γραμμές

Εικόνα 12

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα από ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου και λειτουργούμε σαν το IT τμήμα της επιχείρηση σας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

care_puzzle_red

Πελατοκεντρική Προσέγγιση

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας και διπλά σας αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα σας με πολύ προσοχή

Εικόνα 14

Μια Εταιρία μια οικογένεια

Αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση. Προσπαθούμε ακόμα και με τους εξωτερικούς μας συνεργάτες να είμαστε σαν μια οικογένεια και επικρατεί κλήμα αισιοδοξίας.

Εικόνα 13

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα από ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου και λειτουργούμε σαν το IT τμήμα της επιχείρηση σας με επαγγελματισμό και συνέπεια.