Ολοκληρωμένες Λύσεις Μηχανοργάνωσης και Μηχανογράφησης από του κορυφαίους κατασκευαστές Προγραμμάτων Μοναδικά πλεονεκτήματα σε κάθε σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση

Στόχος της Computell είναι να προσφέρει πάντα αξιόπιστες λύσεις με σοβαρό υπόβαθρο .
Ενσωματώνοντας πλήθος εργαλείων και λειτουργικών χαρακτηριστικών, η Computell προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα σε κάθε σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση, επιτρέποντάς σας να αφοσιωθείτε στο business σας και όχι στη διαχείριση ή τη συντήρηση του software.
Η Computell προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης στην λιανική όπως και στην χονδρική πώληση.
Τα προϊόντα και οι ολοκληρωμένες λύσεις που μπορεί να προσφέρει η εταιρίας μας διαμορφώνονται μετά από στενή μελέτη και σχεδιασμού των αναγκών μιας επιχείρησης.
Η Εταιρία μας δεσμεύεται για την συνεχή ενημέρωση τον νέον εργαλείων διαχείρισης της εταιρίας σας για την εύρυθμη λειτουργία.

Τα σύστηματα προηγμένων ERP που διαθέτουμε, παρέχονται σε διάφορες εκδόσεις ώστε κάθε επιχείρηση να έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάλογα με κάθε κριτήριο και το κυριότερο την καλύτερη λειτουργία της.

Σε κάθε περίπτωση το δυναμικό της εταιρίας είναι σε θέση να πρόσθεση διαφόρων ειδών Modules καθώς και την υλοποίηση οποιωνδήποτε Custom λειτουργιών.

Business Start Up
Soft1 Series – CAPITAL Bos – Atlantys – Prosvasis

Ευκαιρίες Υπήρχαν και υπάρχουν πάντα

H Computell στοχεύει στης ανάγκες σας

Ευκολία χρήσης.
Διαχειριστείτε τις εργασίες σας με μία εφαρμογή, εξαιρετικά εύκολη στην εκμάθηση και τη χρήση. Κερδίστε χρόνο και επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματικά αξία: την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Η επιχείρησή σας εν κινήσει
Μην περιμένετε να επιστρέψετε στο γραφείο. Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του CAPITAL Bos – Atlantys – Prosvasis και εργαστείτε αποτελεσματικά από όπου και αν βρίσκεστε, με οποιαδήποτε συσκευή.

Τα πάντα, με μία ματιά
Δείτε τι συμβαίνει στην επιχείρησή σας, σε πραγματικό χρόνο. Ανατρέξτε εύκολα στα δεδομένα σας και διεκπεραιώστε αποδοτικά τις εργασίες σας μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα, χωρίς περιορισμούς

Κάντε την αρχή σας οικονομικά και έξυπνα
Ξεχάστε τις υψηλές επενδύσεις για την αγορά και συντήρηση λογισμικού. Επιλέξτε τη cloud λύση που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και χρησιμοποιήστε τη οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και μέσα από τη φορητή σας συσκευή(κινητά-tablet-Laptop).

Αποκτήστε περισσότερα με λιγότερα
Διατηρήστε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας, με ένα τρομερά ευέλικτο σύστημα λογισμικού που μπορεί να προσαρμόζεται -κάθε φορά- στις πραγματικές σας ανάγκες.

Είμαστε δίπλα σε Μικρές και Μεσαίες Επιχείρησης

Soft1 Series – CAPITAL Bos – Atlantys – Prosvasis
Οραματίσου  – Σκέψου με Επαγγελματισμό – Υποστηρίξτε τα στελέχη σας

Απαλλαγείτε από την πολυπλοκότητα και τις περιττές διαδικασίες
Βελτιώστε την οργάνωση της επιχείρηση σας, καθώς και την εκτέλεση των διαδικασιών σας με Soft1 Series – CAPITAL Bos – Atlantys – Prosvasis. Απλοποιήστε τις διαδικασίες της επιχείρησής σας, βοηθώντας τα στελέχη σας να εργάζονται πιο αποδοτικά από ποτέ από όπου και βρίσκονται.

Συνδεθείτε με τους ανθρώπους σας
Πίσω από την επιτυχία της επιχείρησής σας, κρύβονται οι άνθρωποί της. Η Computell με την ευρεία γκάμα προϊόντων ERP που διαθέτει, συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζονται οι ομάδες σας για την αποτελεσματική τους λειτουργία: από την οικονομική διαχείριση και την αλυσίδα εφοδιασμού έως την παραγωγή και τις υπηρεσίες.

Εργαστείτε έξυπνα, με οποιαδήποτε συσκευή
Εργαστείτε αποτελεσματικά από όπου και αν βρίσκεστε, μέσω οποιασδήποτε συσκευής. Προσφέρετε στους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους προμηθευτές σας, μία mobile ERP λύση που επιτρέπει την αξιόπιστη χρήση δεδομένων από tablet ή smartphone.

Ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της δουλειάς σας
Βοηθήστε τις ομάδες σας να γίνουν πιο παραγωγικές, μειώνοντας παράλληλα τον απαιτούμενο χρόνο εκπαίδευσης, οι εργαζόμενοί σας έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τις προτιμήσεις, το περιβάλλον και τα gadgets, στις ιδιαίτερες ανάγκες του

Λειτουργήστε ευέλικτα
Σχεδιασμένες με την απαραίτητη ευελιξία, οι λύσεις μας σας υποστηρίζουν σε κάθε μοντέλο λειτουργίας, on-premise ή cloud, επιτρέποντας σας να καλύψετε τις μηχανογραφικές σας ανάγκες με τον πλέον αποδοτικό -για εσάς- τρόπο.

Μάθετε καλύτερα την επιχείρησή σας
Λάβετε σημαντικές αποφάσεις, έχοντας real-time εικόνα για την πορεία της επιχείρησής σας.

Μεγάλες Επιχειρήσεις
Η Επιχείρηση σου όπως εσύ την οραματίστηκες
Δώστε τα απαραίτητα εργαλεία στους ανθρώπους σας

Για τις πραγματικές σας ανάγκες
Αξιοποιήστε τις ισχυρές δυνατότητες της σειράς λογισμικού Soft1 Series – CAPITAL Bos – Atlantys – Prosvasis προσαρμόζοντας πλήρως το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής, στις απαιτήσεις που απορρέουν από το ρόλο κάθε χρήστη στην επιχείρησή σας.

Πρόσβαση από παντού
Λειτουργήστε χωρίς περιορισμούς, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών σας. Δώστε στους ανθρώπους σας όλα όσα χρειάζονται για να εργαστούν αποτελεσματικά, ακόμη και εκτός γραφείου, μέσα από το tablet ή το smartphone τους.

Όλες οι ανάγκες σας σε μία λύση
Soft1 Series – CAPITAL Bos – Atlantys – Prosvasis συγκεντρώνουν όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας σε ένα σύστημα. Αυτοματοποιήστε όλες τις καθημερινές σας εργασίες, βελτιώνοντας τόσο τα οικονομικά σας, όσο και το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών σας.

Απλοποιήστε τη δουλειά σας
Τρέξτε την επιχείρησή σας πιο αποδοτικά, κερδίζοντας ευχαριστημένους πελάτες. Soft1 Series – CAPITAL Bos – Atlantys – Prosvasis περιλαμβάνουν πρότυπες, σύγχρονες λειτουργίες, βοηθώντας σας να απλοποιήσετε το σύνολο των διαδικασιών σας.

Αξιοποιήστε μας
Αξιοποιήστε άμεσα τις δυνατότητες μας. Η Μακρόχρονη εμπειρία και τριβή μας όλα αυτά τα χρόνια σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, βοηθώντας σας να επιλέξετε τη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ζητήστε την γνώμη μας!