20 Χρόνια εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε κάμερες ασφαλείας
Δωρεάν καταγραφή και Μελέτη στον Χώρο σας

Parking

Εξωτερική Χώροι

Πολυκαταστήματα

Δημόσιοι Χώροι

Σπίτια

Για έναν πιο έξυπνο, ασφαλέστερο κόσμο!

Στην Computell Συνδυάζουμε την έξυπνη τεχνολογία και την ανθρώπινη φαντασία.
Τα προϊόντα μας Axis, Vivotek, Levelone, Dahua, Hikvision προσφέρoυν λύσεις με βάση την όραση, τον ήχο και τα αναλυτικά στοιχεία για τη βελτίωση της ασφάλειας και τη βελτιστοποίηση της επιχειρηματικής απόδοσης.

20 Χρόνια Πρωτοπόροι στα συστήματα
Παρακολούθησης και καταγραφής

Μεγάλη γκάμα προϊόντων καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, πάντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την καλύτερη ποιότητα

Είμαστε αφοσιωμένοι στους πελάτες μας 3ετή εγγύηση σε όλα τα προϊόντα μας με την καλύτερη Τεχνική Υποστήριξη

Η Computell προσπαθεί συνεχώς να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα και οι τεχνολογίες που επιλέγουμε να είναι πλήρης με τις πιο πρόσφατες, πιο καινοτόμες τεχνολογίες για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας και οι επιχειρήσεις τους μπορούν να επιτύχουν το μέγιστο όφελος από τα συστήματα κάμερας ασφαλείας IP.

Πώς οι κάμερες παρακολούθησης και τα συστήματα καταγραφής από την Computell κάνoυν την διαφορά;

Οι εγκαταστάσεις μας και τα συστήματα ασφαλείας περιλαμβάνουν τη ποιο εξελιγμένη τεχνολογία στον τομέα των καμερών.
Οι καταρτισμένη τεχνική μας σχεδιάζουν στα μέτρα σας, προσαρμοσμένα και ευέλικτα συστήματα καμερών ασφαλείας, ώστε να ανταποκρίνονται στις όποιες ανάγκες σας.

 1. Η δύναμη του ψηφιακού ζουμ
  Η ταχεία πρόοδος της ψηφιακής τεχνολογίας μάς έδωσε στην Computell τα εφόδια να προσφέρουμε κάμερες ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας.
  Παρέχουμε Εγκαταστάσεις σε (Digital Cameres ip-cctv) στους πελάτες μας, που θέλουν να έχουν τεράστια οπτική και ψηφιακή ισχύ ζουμ.
  Ζητήστε άμεσα Δωρεάν Καταγραφή των αναγκών σας στον χώρο σας
 2. Βοήθεια στη δίωξη εγκλημάτων
  Αναλαμβάνουμε εμείς τις απαραίτητες ενέργειες σχετικά με τις Εγκαταστάσεις για την διασφάλιση καλής ποιότητας βίντεο που είναι απαραίτητη για τη δίωξη εγκλημάτων.
  Η ομάδα μας στην Computell εγκαθιστά τις κάμερες σε χώρους στάθμευσης, βιομηχανικούς χώρους, πισίνες, κλαμπ, κλιμακοστάσια, Εμπορικά Καταστήματα και ανελκυστήρες. Οι Εγκαταστάσεις μας σχεδιάζονται για να βοηθούν τους πελάτες μας να αισθάνονται ασφαλέστεροι.
 3. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε
  Η ομάδα μας αποτελείτε από εκπαιδευμένους τεχνικούς. Παρέχουμε πωλήσεις και εγκαταστάσεις καμερών ασφαλείας για εμπορικές, βιομηχανικές και οικιακές εφαρμογές. Έχουμε περισσότερες από δύο δεκαετίες εμπειρίας εγκαταστάσεων καμερών ασφαλείας σε ορισμένα από τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Η φήμη μας βασίζεται στον ποιοτικό εξοπλισμό, την τεχνολογική τεχνογνωσία και την ύπαρξή μας όταν μας έχετε ανάγκη. Η κατοχή του σωστού εξοπλισμού είναι το κλειδί για την παρακολούθηση. Ενα καλά σχεδιασμένο σύστημα ασφαλείας σας αποζημιώνει για το πρώτο καταγεγραμμένο συμβάν.
  Πρωταρχικός στόχος των μηχανικών μας, είναι να είναι το σύστημά σας αξιόπιστο, αποδοτικό και οικονομικό για την επιχείρησή σας ή για το σπίτι σας.