COMPUTELL ELECTRIC | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με μια ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικών εργασιών και προβλημάτων, η εταιρεία μας “COMPUTELL ELECTRIC” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Σταυρούπολη, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Ελλάδα.

Η μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εργασιών σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και την πλήρη τεχνική υποδομή, σας εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία που σκέφτεστε να μας αναθέσετε.

Προσφέρουμε ποιότητα και εγγύηση στην εργασία μας, ενώ προτείνοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στο χώρο σας.

Η Computell Electric αναλαμβάνει την πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση κατοικιών, χώρων εστίασης, εμπορικών καταστημάτων, χώρων γραφείων και υπαίθριων χώρων.

Το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας που διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μπορεί να σας προτείνει εξατομικευμένες λύσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα οικονομία, ποιότητα και αξιοπιστία. Παράλληλα η εταιρεία αναλαμβάνει τη συντήρηση ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, καφετέριες και επαγγελματικούς σε οικονομικές τιμές. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε έργα από μικρής μέχρι μεγάλης εμβέλειας.
Φροντίζουμε για την κάλυψη των αναγκών σας με τον καλύτερο τρόπο προτείνοντας τις καταλληλότερες λύσεις. Δίνουμε έμφαση τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στην αισθητική της εγκατάστασής σας. Παράλληλα, δίνουμε προσοχή ώστε οι εγκαταστάσεις σας να λειτουργούν άψογα και αδιάλειπτα και κυρίως με ασφάλεια προς τους χρήστες.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Ο ηλεκτρολογικός πίνακας αποτελεί την καρδιά της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης καθώς κάνει τη διανομή όλης της ηλεκτρικής ενέργειας του κτιρίου.
Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την αλλαγή ή την επισκευή του ηλεκτρολογικού πίνακα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Χρησιμοποιούμε υλικά των καλύτερων Ευρωπαϊκών εταιρειών ενώ στην αλλαγή του ηλεκτρολογικού πίνακά σας επαναφέρουμε τον τοίχο στην αρχική του μορφή, με σοβάτισμα και στοκάρισμα εάν χρειαστεί.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ

Σχέδια ΔΕΗ ή αλλιώς πιστοποιητικό ΔΕΗ είναι το απαραίτητο έγγραφο που πιστοποιεί την καταλληλόλητα μιας εσωτερικής ηλεκτρολογικής.
Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας, αναλαμβάνουν την έκδοση πιστοποιητικών ηλεκτροδότησης παντός ισχύος, αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της. Στην περίπτωση που υπάρχουν σφάλματα ακολουθεί διαδικασία αποκατάστασης και στην συνέχεια έκδοση του πιστοποιητικού.

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση αλλά και την αντικατάσταση του παλιού σας θυροτηλεφώνου – θυροτηλεόρασης με νέο, σύγχρονης τεχνολογίας και μοντέρνας σχεδίασης χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα καλώδια και εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν ελάχιστες παρεμβάσεις.
Παράλληλα, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο θυροτηλέφωνο – θυροτηλεόραση σας καθώς και στην υπάρχουσα καλωδίωση.

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Το έμπειρο συνεργείο μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την τοποθέτηση, την αντικατάσταση αλλά και την επισκευή της επίγειας ή της δορυφορικής κεραίας τηλεόρασης που διαθέτετε. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην κεραία της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και να καλύψουμε τις ανάγκες από ένα σπίτι μέχρι ένα ξενοδοχείο.

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Χρησιμοποιούμε πάντα υλικά άριστης ποιότητας, οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι μας, σας παρέχουν υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.

Πραγματοποιούμε την εγκατάσταση τηρώντας όλες τις προδιαγραφές για ένα γρήγορο, αποδοτικό και ασφαλές εταιρικό δίκτυο. Παράλληλα, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική.

ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΟΤΕΡΑ

Η παροχή ποιοτικών, λειτουργικών και καινοτόμων εγκαταστάσεων αποτελεί την κύρια προτεραιότητα της Computell.
Η επιθυμία μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, μελέτες και εφαρμογές που είναι συμβατές με τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, πάντα με γνώμονα βασικές αξίες όπως ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και λειτουργικότητα, μας οδηγούν σε μακροχρόνιες συνεργασίες και κατά συνέπεια στην υγιή και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρίας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η καινοτομία αποτελεί βασική πρώτη ύλη που δημιουργεί προϋποθέσεις ανάπτυξης. Εισάγουμε, μελετάμε, προτείνουμε, υλοποιούμε συνεχώς νέες ιδέες στην προσπάθεια μας να συμβαδίζουμε με τις εναλλασσόμενες τάσεις της εποχής. Προσφέρουμε σύγχρονα, καινοτόμα και αποδοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, αποσκοπώντας στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που μπορούμε να παρέχουμε στον πελάτη.

Καλέστε μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να σας παρέχουμε την Δωρεάν Μελέτη μας για τις εργασίες που επιθυμείτε

  • Παρέχουμε όλα τα υλικά, το εργατικό δυναμικό, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες μας
  • Συνεργαζόμαστε με σημαντικούς εισαγωγείς και κατασκευαστές φωτισμού
  • Πραγματοποιούμε μελέτη στον χώρο σας
  • Παρακολούθηση ροής εργασιών
  • Συντήρηση υπαρχόντων εγκαταστάσεων
  • Εξασφαλίζουμε την ασφάλεια των εγκαταστάσεων στη διάρκεια των εργασιών μας