30 Χρόνια Πρωτοπόροι στις λύσεις μηχανοργάνωσης & αυτοματισμού γραφείου.
Οι ειδικοί στους Εκτυπωτές & φωτοτυπικά

Η Εταιρία μας δραστηριοποιείτε στις λύσεις εκτύπωσης για πάνω από 30 χρόνια με κύριο συνεργάτη την ΟΚΙ.
Προμηθεύουμε και υποστηρίζουμε εκτυπωτικά προϊόντα (EPSON-OKI-CANON-SHARP-HP)

Έχουμε καταφέρει σε όλη την ποριά μας με την βοήθεια και τις κάθετες λύσεις που μας παρέχει η OKI να δημιουργήσουμε ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο σε εκτυπωτικά μηχανήματα

Αποκλειστική διάθεση των Executive Series της OKI
Δυνατότητα παροχής 3 Χρόνων Τεχνικής Υποστήριξης On Site σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας LED/Laser της OKI που μεταπωλούμε

Τα Executive Series είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν οικονομία και χαμηλό κόστος κτήσης :

 • Υψηλή κερδοφορία – ο πελάτης έχει μια μοναδική πρόταση στη διάθεσή του
 • Εξαιρετικά ανταγωνιστικό TCO Κόστος Κτήσης ES Series πωλούνται αποκλειστικά με 3 Χρόνια On-site Υποστήριξη
 • Αποτελεσματική μετάβαση στη φιλοσοφία και το σχεδιασμό λύσεων Managed Print Services

Τα Executive Series είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν οικονομία και χαμηλό κόστος κτήσης :

 • Υψηλή κερδοφορία – ο πελάτης έχει μια μοναδική πρόταση στη διάθεσή του
 • Εξαιρετικά ανταγωνιστικό TCO Κόστος Κτήσης ES Series πωλούνται αποκλειστικά με 3 Χρόνια On-site Υποστήριξη
 • Αποτελεσματική μετάβαση στη φιλοσοφία και το σχεδιασμό λύσεων Managed Print Services

Τεχνική υποστήριξη εκτυπωτικών και φωτοτυπικών μηχανημάτων
Οι υπηρεσίες που παρέχει η
Computell δεν τελειώνουν με την αγορά ενός προϊόντος μας. Είτε έχετε αγοράσει φωτοτυπικό μηχάνημα, fax, πολυμηχάνημα από εμάς, είτε το έχετε αγοράσει από αλλού, μπορούμε να αναλάβουμε την τεχνική υποστήριξή του, την επισκευή του και τη συντήρηση / service του.

 • Με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, σας παρέχουμε υπηρεσίες service και συντήρησης του φωτοτυπικού σας με εγγύηση επισκευής τόσο στα ανταλλακτικά όσο και στην παροχή των υπηρεσιών μας.
 • Συνεχώς εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας για την καλύτερη και ταχύτερη επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που ανακύπτουν στους πελάτες μας.
 • Σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, συντήρηση και αναβάθμιση του εξοπλισμού σας για όλους τους τύπους Φωτοτυπικών & φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και Εκτυπωτών της αγοράς.
 • Εάν το τεχνικό θέμα που αντιμετωπίζετε στην εταιρεία σας δεν μπορεί να επιλυθεί απομακρυσμένα, τεχνικός μεταβαίνει στον χώρο σας και επιλύει το θέμα που έχει προκύψει εντός 24 ωρών.
 • Δωρεάν έλεγχος των μηχανημάτων για την εκτίμηση της βλάβης ή το κόστος επισκευής στο χώρο σας.
 • Καμία επισκευή δεν πραγματοποιείται αν δεν έχει δοθεί ρητή εντολή από τον πελάτη. Τα αναλώσιμα & ανταλλακτικά χρεώνονται επιπλέον της εργασίας και υπάρχει ενημέρωση του πελάτη πριν από κάθε επισκευή.

Διαθέτουμε κάθετες εκτυπωτικές λύσεις για όλους τους επαγγελματίες :
Λογιστικά Γραφεία
Εκπαιδευτική οργανισμοί (φροντιστήρια, σχολεία)
Βιβλιοπωλεία
Δικηγορικά Γραφεία
Εστίαση
Βιομηχανία και Δημόσιο

Παρέχουμε δωρεάν μελέτη στον χώρο σας για να σας προτείνουμε την ιδανική Λύση που ταιριάζει στην επιχείρηση σας με γνώμονα την εξοικονόμηση και ευελιξία χρήσης.
Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και ιδιομορφίες.

H COMPUTELL έχει την Λύση
Έξυπνοι εκτυπωτές και λύσεις για την ενίσχυση της επιχείρησής σας

Η MFP και οι εκτυπωτές της OKI προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών
Συνδυάζοντας το υλικό και το λογισμικό της OKI και χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα sXP που βασίζεται στις υπηρεσίες internet (έξυπνη επεκτάσιμη πλατφόρμα), διασφαλίζουμε ότι η λήψη, διανομή, διαχείριση και έξοδος των εγγράφων σας εκτελείται και υλοποιείται αποτελεσματικά, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Σύλληψη και διανομή
Λήψη εγγράφων ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας OCR για αυτοματοποίηση διαδικασιών και μετατροπή σαρωμένων εγγράφων σε ένα ευρύ φάσμα επεξεργάσιμων μορφών.

Διαχείριση συσκευών και συμβολαίων
Απομακρυσμένη παρακολούθηση στο διαδίκτυο για τη μέτρηση της απόδοσης και τη μεγιστοποίηση των συμφωνιών σε επίπεδο υπηρεσίας

Επαληθεύστε τα διαπιστευτήρια των χρηστών σας και εκτυπώστε με ασφάλεια από διαφορετικές τοποθεσίες γραφείου και έξω από το επιχειρηματικό σας δίκτυο.

Έλεγχος κόστους εκτύπωσης και πλήρης προβολή της χρήσης εκτύπωσης και αντιγραφής (στατιστικά στοιχεία επι ποσοστού) ανά χρήστη ή τμήμα.

ΟΙ SMART PRINTER & MFP PORTFOLIO

Ο μονολειτουργικός εκτυπωτής MB492dn A4 συνδυάζει τις λειτουργίες αυτόματης αντιγραφής, εκτύπωσης, σάρωσης και φαξ 4-σε-1 με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης. Ιδανικό για απαιτητικούς χρήστες, ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής υψηλής απόδοσης προσφέρει γρήγορη, αποτελεσματική απόδοση σε ταχύτητες εκτύπωσης 40ppm.

Γρήγορος και αποδοτικός, ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής MB562dnw συνδυάζει αυτόματες εκτυπώσεις διπλής όψης, αντιγραφή, σάρωση και λειτουργίες φαξ με υψηλό μηνιαίο κύκλο λειτουργίας, γραφίτες υψηλής χωρητικότητας και μεγάλη τυπική χωρητικότητα χαρτιού, καθιστώντας τον ιδανικό για μεγαλύτερες ομάδες εργασίας.

Συνδυάζοντας τη λειτουργία εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης, φαξ και συρραφής σε μία εργονομική συσκευή υψηλής ταχύτητας, η σειρά MB700 A4 mono smart MFP προσφέρει αποτελεσματική και ασφαλή διαχείριση εγγράφων και έξοδο που ταιριάζει σε οργανισμούς όλων των μεγεθών.

Ένας συμπαγής, ισχυρός έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής A3 που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και λειτουργικότητα αντιγραφής, το MC853 είναι ιδανικό για μικρές ομάδες εργασίας. Εύκολο στη χρήση με προσαρμόσιμη διεπαφή, συνδυάζει χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας με τη λειτουργικότητα συσκευών υψηλότερης τιμής.

Το MC573dn καθιστά όλα τα πλεονεκτήματα των έξυπνων πολυλειτουργικών εκτυπωτών (MFP) προσιτά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ομάδες εργασίας. Τους καθιστά επίσης εύκολο να επιτευχθούν με μια έγχρωμη οθόνη αφής LCD 7 ιντσών και την ανοιχτή αρχιτεκτονική ανοιχτής αρχιτεκτονικής (sXP) του OKI, η οποία παρέχει πρόσβαση στη διαχείριση εγγράφων και παρέχει συνδεσιμότητα σε έναν ελκυστικό στόλο εκτύπωσης. Επιπλέον, ένας ισχυρός κινητήρας επιτρέπει εξαιρετικά γρήγορη, υψηλής ποιότητας έγχρωμη εκτύπωση.

Το C542dn θέτει τα μετασχηματιστικά οφέλη των έξυπνων εκτυπωτών. Ενσωματώνοντας μια προσαρμόσιμη έγχρωμη οθόνη αφής LCD 7 ιντσών και την έξυπνη επεκτάσιμη πλατφόρμα (sXP) του OKI που παρέχει συνδεσιμότητα σε έναν ελκυστικό στόλο εκτύπωσης.